(Android/iOS) Fruit Funny Blocks: Vicces gyümölcs blokk korlátlan állóképesség hack
Mar 8, 2022 12:56:12 GMT -5
Post by nibbmomnailessound on Mar 8, 2022 12:56:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Funny Blocks: Vicces gyümölcs blokk ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Funny Blocks: Vicces gyümölcs blokk IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan állóképesség hack ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Funny Blocks: Vicces gyümölcs blokk 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó szórakozást
EZ EGY SZÍVES JÁTÉK, ÉS NAGYON ÉLVEM A GRAFIKÁT! CSAK UTÁLOM, HOGY MINDEN JÁTÉK ELŐTT KAP EGY HIRDETÉST ÉS EXTRA JÁTÉKRÉSZEK VÁLASZTÁSA, EGYÉBEN NAGY JÁTÉK💖
Jópofa játék, kevés és rövid reklámmal, érdemes lehúzni!
szép
Fruit Funny Blocks: גוש פרי מצחיק פאזל ztc
Eddig nagyon élvezetes. Nagyon belefáradtam a régi játékokba, új nevekkel. Bár ez hasonló a legtöbb meccs 3-as játékhoz, épp eléggé különbözik ahhoz, hogy még 5 percet akarjon játszani........ lol
Azta
Nagyon nyugodt játék! 🤗
Frissített értékelés: ez egy szórakoztató játék. Nem túl sok hirdetés.
Lehetőséget ad arra, hogy megnézzen egy videót az érmékért, miután megnézte a videót, kikapcsol, és soha nem kapott semmit.
Egy roppant cuki tetszik nagyon nagyon vicces, bájos bájos kinézete esett, sőt zavar nagyon jó színű hangzás hozzá szép háttér.
Szórakoztató játék
Remek játék, bárcsak lenne mód fizetni a hirdetések eltávolításáért... megőrjítenek 👍
Szórakoztató
Fruit Funny Blocks: גוש פרי מצחיק פאזל ztc
The Chosen: Assista a Série Entretenimento mte
Ez jó
Fruit Funny Blocks: Sekatan buah lucu Teka-teki yxd
🙁:-(
Pihentető játék. Nagyon szép abd színes háttér
🐷👍🍒🍎 változtatok a véleményemen....megadom az 5 csillagot
Imádom ezt a játékot, boldogan játszom, pihenek és élvezem a különféle gyümölcsök és állatok megismerésének izgalmát. Nagyon szeretem ezt a játékot💯🤩😄
Fruit Funny Blocks: farm cubes day Puzzle azld
Ez egy szórakoztató játék minden korosztály számára, és tetszik, hogy nem ugyanaz minden szinten. Csak most kezdtem el, ezért remélem, hogy egy kicsit bonyolultabb lesz
Rossz
Nagyon élveztem ezt a játékot. Másokat is letöltöttem ugyanattól a játékcégtől. Kösz
Amanda wauchpe
Szórakoztató játék szabadidőben. Imádom a grafikát és az aranyos kisállatot. Ez tényleg egy jó játék mindenkinek
Öt csillagot adok rá, mert tisztességes játék. csak ma kezdtem. De ha hozzá tudod tenni, hogy mikor szállítják ki a háziállatokat, és a hírnök bejelentette, jöjjenek értük a szülők.
Ez a játék nagyon jó és érdekes, és szórakoztató és magával ragadó játszani. Mindenkinek ki kell próbálnia, és mindig lehet vele időt húzni. Élvezd. Gratulálok a játék készítőinek, ügyes vagy.
Imádom a játékot, a lányom éli az állathangokat
Nagyon régóta nem adtam öt csillagot egy játéknak. Megtalálta a módját, hogy a játék megszakítása nélkül sikeresen hozzon reklámbevételt. Az állatok nagyon aranyosak, és a hangeffektusok még aranyosabbá teszik őket. Nincs állandó vásárlási kényszer, a feladványok pedig rendszeresen cserélődnek. Eddig a szintek élvezetes nehézségekkel küzdenek. Ha fontos, hogy három csillagot nyerj, akkor keményebben kell dolgoznod. Pont olyan, amilyennek lennie kell. Még nem ragadtam meg egy szinten.
Remek játék, kivéve az ikon melletti körben lévő nagyon apró számokat, amelyekre lőni kell. Ezek a számok nem olvashatók
Nagyon szeretem ezt a játékot
Én nem reklámokra vagyok kiváncsi hanem játszani szeretnék és ez dühitö hogy állandoan várni kell, hogy két játék között a reklámok miatt Már többször elkezdtem játszani de egy idö után nem lehet megoldani és olyankor inkább feladom mert kikapcsolodni szeretnék és nem bosszankodni
Nagyon tetszik, nagyon szórakoztató
Nagyon jó játék,szép grafikával!