Post by nibbmomnailessound on Mar 8, 2022 12:59:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday Finale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday Finale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање кованица ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Hell Monday Finale 2022 version ▞▞▞
Заљубљен сам у ову серију
Цоол игра, али током борби са шефовима неће регистровати додирни унос, што је срање јер не могу да добијем свој новац од оружја које сам купио. Такође, умро сам док сам користио искру и још увек сам љут јер би требало да те учини непобедивим.
Сјајна игра свуда около
Што се тиче мобилних схмуп буллет хелл схоотера, још нисам нашао бољи. Једна мана је то што њени туторијали не раде добар посао објашњавајући неке прилично кључне ствари, тако да док их не схватите, одређени циљеви мапе могу изгледати прилично немогући.Најзначајније од њих је оштећење бомбе - не ради ништа самостално, али појачава ваш ласер док је бомба активна и даје вам И-оквире за време трајања. Игра је постала много угоднија када сам то схватио.
Најбоља аркадна игра на тржишту.
Bullet Hell Monday Finale Arkadne igre zxwd
Забавна игра и сваки ниво је довољно кратак да не напреже очи. Елегантна боја је цоол, али тешко је рећи шта се дешава.
Ова игра онемогућава употребу моје самсунг С оловке. Ово није фер јер свако може само да купи оловку са екраном на додир која се не региструје као оловка. Једини разлог зашто сам ово преузео је да користим своју оловку. Забавније је. 1 звездица јер си ми намерно упропастио ово. Бтв твоја проклета права 1 звездица за графику. Ово је копирана игра и чак се не истиче ни по питању дизајна.
Играли су претходна два и били су невероватни, овај. Контроле су дивне, звучни запис невероватан, визуелни прикази задивљујући и омогућавање куповине других врста оружја са АП чини брушење досадним, али вредним тога. препоручио бих.
буквално најбоља игра ако бх. Заиста је веома кул и забавно
Ова игра је невероватна, музика ми се свиђа, игра је глатка и има доста изазова за покретање.И већина изазова у мисији нису ни твоји изазови, као што је ова једна мисија морала да трчим без убијања више од 2 непријатеља. И сви они изгледају као изазови који помажу играчу да расте, а да не спомињемо нивое који су јебено луди. Требало би барем да пробате ову игру ако уживате у игрицама буллет хелл
Добродошли у игру пакла од метака у којој они ПОСТАВЉАЈУ НЕПРИЈАТЕЉЕ ИСПОД ВАС ГДЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПУЦАТЕ. И такође додајте џиновске квадрате који БЛОКИРАЈУ ВАШИ ПУЦИ СЕ НЕ МОГУ УНИШТИТИ И УБИТИ ВАС АКО СЕ ДИРНУ. Питам се да ли су ти људи уопште играли своју игру.
Ово је далеко најизглађенија од 3 игре, а сада са додатним режимом који је додао бесконачни режим, препоручио бих ово свима који воле буллет хеллс
Меци, пуно тога. Дођавола, наравно да јесте. Понедељак, нах сваки дан.
脱走の達人 アーケード gzg
Ова игра је тако цоол, има много оружја и моћи за коришћење. Игра је изазовна и тешка, али и забавна у исто време! Мора играти
Свиђа ми се, само што музика толико ствара расположење, ВОЛИМ ТО. Али волео бих да можете да додате више врста оружја (као што је време у другој игрици), али генерално, много ми се свиђа, и надам се да ћете наставити да правите одличне игре (и можда наставак на ово.) ;Д
Све ове БХМ игрице су сјајне, да будем искрен!!! Црази Буллет Хелл заиста!!! БПР...
Да бисте стигли до уторка, имам кораке, уверите се да је М понедељак то потврдио спавањем ако прођете датум када сте завршили корак следећи корак завршите свој сан и онда добијете уторак!!!
Оригинал је добра ствар Ово је Б е т т е р ствар.
Сјајна игра метка, али волео бих да је лакше рећи које су скривене мисије.Вероватно НАЈБОЉИ пакао од метака на мобилном са великим словима ако сте били у жанру или још увек нисте пробали, то је МОРА, а осим играња, музика је ДИВНА, пробајте, није жао
Свакако најбоља данмаку игра на мобилном телефону
Одличан увод у жанр пакла од метака за почетнике попут мене. Лепо, глатко, тешко, али не и млевено.
Контроле су изузетне за телефон, али бих вероватно више волео да се играм са кб или аркадним џојстиком
Могу рећи да је ова игра заснована на ТОУХОУ-у
Сјајна игра као и све БХМ игре
Одлична игра са много функција и без обавезних огласа
Да, коначно додатни модови
заиста добра игра која ме је фрустрирала и натерала ме да разбијем екран 👍
Метак пакао са метком. шта желите од мене да оценим ову игру.
Само буллет хелл (данмаку) у којем уживам, има рекламе, али немојте ме нервирати, лепо напредовање као први пакао од метка у понедељак.
Добар посао. Управо сам победио Труе Цхаптер 5 и завршио сам са игром. Неки од тих изазова су превише тешки за извођење - победити 505' без оштећења или бомби? Не долази у обзир. Али на крају сам победио. Леп.
Игра је одлична и свиђа ми се... Иако је квалитет музике помало лош, а интерфејс на игрици је помало празан, знам чињеницу да је игра још увек у раном приступу тако да се не трудим много. .. Само наставите са радом, као и увек, желимо режим изазова као и обично :3 Такође вратите бескрајни режим! Уреди: игра је заиста неоптимизована, јер имам муцање када померим брод, обично се то никада не дешава у последњих неколико серија БХМ-а, али не жалим се. Хвала
Bullet Hell Monday Finale Аркадни yti
Игра је у режиму премотавања унапред на Андроид 11, Снапдрагон 865. Исти проблем као код Ака то блуе, такође развијен у јединству. Све је убрзано, мање пријатно. Волео бих да ово одиграм како је замишљено. Уреди: заобилазно решење је прелазак на 60 Хз, ажурирање на 3* јер је то чак и потребно. Подршка за ову игру не постоји.
Тако добра пакла игра. Дошао сам по бакар и нашао злато.
Не подржава С Пен
Играо сам прву БХМ игру и морам рећи да је ово све! Апсолутно сам одушевљен овом игром. Волим игре буллет хелл и ово је најбоља БХ игра коју сам икад играо. Бангер музика такође! 10/10 би умрло изнова и изнова.
Заиста сјајна игра, вештина се заиста исплати у овој игри, али је такође забавно што има сјајне вештине које можете користити као варницу. Надам се да ће будуће верзије ове игре бити стилизоване иначе вреди играти
Још један невероватан наставак у БХМ серији и прикладан крај феноменалне франшизе. Музика је невероватна, контроле су чврсте, осетљиве и прилагодљиве, а крива тежине је, као и увек, савршена. Можда је најбоље од свега то што нема обавезних огласа (али свеједно охрабрујем подршку тиму за развојне програмере једног човека). Критичари претходне игре ће бити одушевљени када виде да се стари систем подизања нивоа вратио. Нови играчи ће уживати у приступачној, али изазовној кривуљи вештина и корисним саветима. Сјајно!
ВОЛИМ ову игру у њеним деловима! То је и одлична игра ако волите пакао од метака, враћа се са својим лудим мисијама, надоградњама и јединственим оружјем! То је луда комбинација БХМ-а и "БХМ црне". То је фантастична игра са одличном музиком. Само бих волео да постоји изазовни мод за игру...
То је ремек-дело, хвала Масаиуки Ито за стварање БХМ-а.
Вау! Какво колосално достигнуће је серија БХМ!!! Запањујуће је знати да је сваки аспект ових игара у потпуности развио само једна особа. Биће вам тешко да пронађете мобилну игру која је овако лепа, овако добро дизајнирана или која има тако строге контроле. Међутим, имам једну значајну критичку повратну информацију за програмера. Мој велики проблем са БХМ-ом је музика. Знам да је и то оригинално и да је требало много труда, али то није мој стил. Морате га искључити.
Добра игра, лепа графика, чврста игра, забавне надоградње!
Назад коренима! Волим што поново добијамо краће нивое, тако да могу да одлучим колико дуго желим да играм. Плаи продавници је потребан овакав квалитет, и то по фер цени, без реклама, енергије или драгуља. Само набави већ!
Добар стрелац из пакла
Игра је солидна, али будите опрезни са трошењем новца. Поново сам инсталирао и сада је садржај продавнице који сам купио нестао упркос томе што сам пријављен на исти Гоогле налог.